Friday, November 5, 2010

A trip to Moskva Destroyer


Ni posing sikit kat depan gate masuk tempat perlabuhan kapal perang tu.....ok x??


ni time bergambar dekat dengan kapal....besar x torpedo die????


ni tgh tunggu giliran ape ak pun x tau...haha.....sume dok posing nampak.......


ni kt org bergambar dengan ship crew kapal Moskva....yang pakai baju hijau tu special force dia org....


ni time nak balik dah.......just boleh melawat kat luaran kapal jew...xleh masuk ke dalam CIC.....


ni kt org on da way balik....ni dalam bas UPNM......yang baju kelabu tu penuntut awam....satu kelas .......

Thursday, November 4, 2010

The friends of mine......


Amboi2...sedapnye tidoq........dah macam seminggu x tidoq la mamat nie.......siap bau ketiak lagi tu...hahaha


ni lagi power..abang long kt...master Rock Lee....dah macam mayat berbungkus dah......abg long ni sentiasa busy.....handset dengan laptop x pernah jauh....


Mr Topek kt.......tido dengan muka xdok perasaan...bagus2...tapi kalau bangkit trus wat muka mental...macam seribu tahun x bangun...haha..ek salah....ahhhhhaaahhaa....(gelak versi topek)


Dia org sedap2 tidoq, kt org pun p jalan2......dah ajak dah...tapi dia org xnak....ni p jalan2 time convofest UPNM....dengan susu, ayam and chen...


Ni pasukan PKBM dari sekolah hmmmm...mane ek...ak pon x tau....tapi berhampiran dengan KL kot...


ni kumpulan orchestra pun dari sekolah berhampiran gak.....mantap gak di org main...muda2 lagi dah pandai main alat muzik....


ni ade pameran dari APMM.....


Ni ade pameran dari BOMBA...smart gak motorsikal dia org.....


suffy dah nak tukar karier ke...nak jadi bomba plak....


ni time makan tengah hari kat kelas.....time tu makan nasi lemak ayam berempah...mahal tu sebungkus dalam rm 5.70...

Assignment gua kena REJECT!!!!!

Adoiyai.......baru je nak concentrate kat final, tiba2 plak assignment kena reject kan....macam h***m...dah la ak susah2 wat assignment tu...assignment group la.....hmmm...dah xde idea nak wat assigment......kepala otak dah serabut dah.......

sape la boleh tolong ak selesaikan assigment bodo nie.....xkan ak kena repeat subjek nie....xnak la wei........
hope ak ada kekuatan untuk menempuh segala dugaan yang mendatang (hahaha..ayat x bley blah )....
just nak lepaskan geram kt sini jew....

Happy birthday SUSU.....!!!!


Ak bangun dari tido je susu dah kol ak dah suruh turun kasturi..ade function birthday die..bagus gak arr susu nie......organize function birthday die sendiri,...well done bro....tapi function just makan canai jew la...haha


Semua makanan di sponsor oleh susu sendiri....yang datang sume budak kasturi dengan jebat je...adela sorang dua budak airforce dengan darat....yang lain sume askar nelayan...


yang baju merah tu askar darat...uli....menu time function just canai kosong dengan canai telur...xpe...janji free kan.....


ni la gelagat mamat yang tgh kelaparan....kesian....dah macam pelarian dah....



rugi la budak2 tuah dengan lekir x datang....kenyang giler......


sori la bang long....air botol kantoi gak..haha....muka pasrah je.....


ni la birthday boy kita hari nie.....yang pakai baju kemeja hitam....anyway...happy birthday bro...may god bless you and may u success in your study and your life...x lupa jugak.....gudluck for your final.....

Wednesday, November 3, 2010

A trip to Melaka A Famosa.....Enjoy....!!!


Budak UNPM memang pantang dapat Weekend...weekend je p melancong....haha...trutamanya budak2 TMT kelas ak nie...asyik nak p enjoy je keje dia org....
 ni kereta yang terbaik yang ak dapatkan untuk member TMT ak nie....haha...kereta ke Van??hahaha
tapi yang best nye van nie boleh muat sampai 11 org tu.....


Ni ak tgh driving nie..first pilot katakan...huhu...first time bawak van kan..maklum..mestila takut kan....baju outing x tukar lagi...dah nampak macam org indon dah kt org dalam van tu...kat sebelah tu topek....co Pilot.....


Ni la 3 org kembar x seiras...haha....ayam, bean dan krek....malam tu ayam agak xde mood la...sebab program nak p jamm x jadi plak..haha....sabar je la ayam....bean tgh wat ape tu...menyanyi ek???

ni time rehat kat stesen RnR mane entah..ak pon x tau...bean yang drive p Melaka malam tu selepas makan kat rumah topek....habis semua bukalan kat rumah topek termasuk beras..huhu....thanx topek....Halal je la kan....kt org bertolak pukul 12 tgh malam.....sebelum p Melaka, kt org p KL dulu sebab nak p amik Eddy...kesian die..keseorangan di KL....

Ni la gelagat budak2 yang baru bangun tido....haha....termasuk ak....


Sampai2 je Melaka, kt org trus p Masjid Selat...ingat nak tido kat situ..tapi masjid tu tutup plak kan....adoyai....last2 kt org p ke Pantai Puteri and tido kat batu kat situ....time tu dalam pukul 4 kot kt org sampai kat Melaka.....semua mengantok habis....



semua keletihan...letih pasal ape pun ak xtau.....padahal je tido jew dalam kreta...haha


dah x sedar dah ....haha


akhirnya kt org dapat gak tido kat Masjid Selat ..masjid tu buka time subuh...


alang2 p masjid, bek trus p semayang subuh kan....alim syial...........


ni time ak terbangun dari tido...tgk2 azhar dok amik gambar sorang2...ak pun nak gak....time ni pukul 7 pagi..


p masjid  untk sembahyang la...bukan untuk tidoq....


selepas tido kat masjid tu...kt org pun p sarapan kat kedai melayu kat pasar....sume makan canai je sebab tu je menu yang ade...lantak je la kan...dah lapar....slepas tu kt org pun p A Famosa...kalau ikut plan sebelum ni nak P Melaka Wonderland...tapi budak ak kate kat sane xleh mandi...ak pun trus tukar plan p A Famosa...


boleh plak bergambar kat atas ni kan.....trus pak guard datang nak p marah kt kt org....haha...


ni time nak p beli tiket...tiket untuk waterworld skali dengan makan tghari rm 40..ok la tu..x la mahal sgt kan....


ni dah masuk dalam waterworld dah.....best x??


ni time mandi kat watertworld...ni pun plampung curi....sori la kat brader yang kt pinjam plampung nie....lain kali kt org bayar...


Nampk gembira je bean...haha



mandi ni sampai dekat nak 4 jam pun masih x puas....


tgh wat ape tu??buli krek ek..krek takut p air dalam


lepas je p A Famosa, kt org p Mahkota Parade plak..brapa kali sesat nak p sini...akhirnya sampai gak dalam kul 8 malam...



 Sempat lagi nak p urut nie....haha.....dah arip gian sgt nak p urut kt KL..dia urut kat sini plak....


Haha..kantoi....arip belikan kasut untuk makwe die...kate untuk adik bean...


and lastly ni kt org on da way balik KL....nice trip guys....hope next time kt p tempat yang lagi menarik.....next destination......Langkawi....


Tuesday, November 2, 2010

TMT Function!!!!


ni time function air tin minuman yang telah di paw oleh Kdr Tang...haha....tapi ok gak arr dia wat camni....ade gak function sebelum exam kan....ni kt org tgh bergambar kat depan bangunan Canselori....



Selepas bergambar je, kt org trus start function...function air tin je pon..tapi happening gak....


at least sorang dapat dalam 3 tin air ....


Sempat gak berposing time function...haha....

Pelawat