Sunday, October 24, 2010

We, us, kami........


wow...navy 2008........haha.....inilah barisan anak Malaysia yang akan memperjuangkan keamanan di tanah air kt...haha...ayat x bleh bla la..dalam kelas asyik membuta je...camne nak berkorban untuk negara nie..sedia terkorban adela...haha..termasuk la budak2 awam kelas 2 tmt.....sorry..gambar xde la plak..yang paling kiri belakang tu Iqbal a.k.a ayam...ni mat rockers jawa nie...di sebelah die plak Ahnap a.k.a manap.....ni pun jawa gak....lebih kurang ayam je...rockers...lepas tu Ariff a.k.a Panglima Turus Tandas...ni memang rajin p basuh tandas dan xleh nampak tandas kotor sikit...pastu kat sebelah die Suffy a.k.a KauHilang..(The Lost)..haha...entah camne die leh dapat nama tu...then kat sebelah die abg Hafiz kt.( kedekut dengan air )..haha...gurau jew....then kat sebelah die Zaki a.k.a Chen...mamat nie memang suka p jln2 n melancong...pastu Fauzi a.k.a SUSU...ni pun ak plek camne dapat nama... Topek a.k.a CO Navy 2008...nie our chief commander..kat sebelah die our most senior cadet in 2008, Fariz a.k.a Panglima Ite...kat sebelah plak YB kt...Rizal a.k.a Bean...di import khas dari UK...then, ak kat sebelah....then, Anuar a.k.a kagat...nama dapat sempena dia ni kaki masjid...

Yang kat bawah plak dari sebelah kiri, Afiqqi, org panggil die KREK..sebab suka wat bunyi krek...sebelah die Syahir..the most bloody junior dalam Intake Navy 2008...mamat nie rajin berniaga....tapi sekejap jew dah bangkrup..haha...yang kat sebelah tu Hakeem, then Topek Ridha....ore klate..then sebelah die Azhar Han...Han nie nama awek die...so ni syg kat awek la ni sampai gabung2 nama nie...then lastly Zulfadli..

Actually ade beberapa org lagi yang tiada di dalam gambar nie..seperti Veto a.k.a Jelangkun, Zahin ( KDSI )...Salleh ( Pok Leh )....mereka2 nie telah menamatkan pengajian disebabkan masalah2 tertentu....

Pelawat