Wednesday, April 20, 2011

Budak Baru Belajar....



Pergh.....bersungguh2 zul amik reading....padahal masih xtau nak guna sextant nie...xpe..kt sama je..budak baru belajar....



ni la keadaan matahari time pagi tu....awan pun agak tebal gak....mengganggu pelajaran...


tgh tembak matahari ke tgh skodeng perempuan ni zul??



apis dah macam instructer bertauliah dah...



ni giliran apis plak try test benda alah ni...



Topek nampak steady dan cool jew.....topek da burtawski....


reti ke guna benda nie??



Faris pun nak bergambar gak....


ni macam huzaifah....PTL kt...


ni topek..baru nak berjinak2 dengan alat sextant ni...
yang kat depan nie macam kagat je....macam arif pun ade...



Apis lagi...ni macam dah master guna benda ni dah...boleh la belajar ngan apis lepas nie


ko macam mental jew guna benda ni anap??
syahir buat muka market plak time nie...


pergh...ak pun ade gak....x terlepas gak....sume kena blaja...


afiqqi, dah2 la tu berjemur...kang makin hitam plak nanti...


time ni dah mendung dah.xda matahari.....nampak sgt just nak amik gambar pegang benda nie...kantoi plak


ni paham2 la....aksi krek dan ak.....maklumla...baru pernah pegang benda nie kan....

anyway, belajar benda ni memang best...sebab berkenaan dengan subjek astronomi....tambah plak lecturer yang spoting, that is the Living Legend...Komander Arif....
dia memamg best, baik dan sempoi....
beruntung sgt2 dapat lecturer seperti dia...
ni sume adalah untuk preparation sebelum Latihan Industri.
so gud luck to all my squad for your Ltatihan Industri....

5 comments:

  1. hahaha...gmbar aku pun ade gak..tp nape cam resolution die cam pelik je?

    ReplyDelete
  2. dah budak ni amik gambar pakai handset nokia hafis nasarudin..memang la x clear....

    ReplyDelete
  3. mne pic aq..? xde pown

    ReplyDelete
  4. anonymous, mane la ak tau..ak pun xtau name ko sape?

    ReplyDelete

Pelawat