Friday, November 5, 2010

A trip to Moskva Destroyer


Ni posing sikit kat depan gate masuk tempat perlabuhan kapal perang tu.....ok x??


ni time bergambar dekat dengan kapal....besar x torpedo die????


ni tgh tunggu giliran ape ak pun x tau...haha.....sume dok posing nampak.......


ni kt org bergambar dengan ship crew kapal Moskva....yang pakai baju hijau tu special force dia org....


ni time nak balik dah.......just boleh melawat kat luaran kapal jew...xleh masuk ke dalam CIC.....


ni kt org on da way balik....ni dalam bas UPNM......yang baju kelabu tu penuntut awam....satu kelas .......

No comments:

Post a Comment

Pelawat