Thursday, October 21, 2010

The Introduction..


Assalamualaikum...
salam sejahtera kepada sume...ni merupakan blog personal sy yang pertama sy buat selain daripada The Panzerlied.blogspot...saje nak try tukar angin wat blog persinal kan....
anyaway....for introduction, Nama saya Mohd Nur Amin bin Saleh..sy dilahirkan di Klinik Daerah Sematan, Kuching Sarawak..sy mempunyai 6 org adik beradik...sekolah pertama sy adalah di Sekolah Rendah Bersepadu Chung Hwa Sematan...Sy belajar di situ selama 6 tahun sehingga sy menduduki UPSR...tapi bahasa mandarin sy tetap dapat C gak..LOL...
Selepas tu sy sambung pelajaran ke Sekolah Menengah Kebangsaan Sematan....di sini sy ditempatkan ke kelas 1A (kelas org pandai)....sehingga la sy naik tingkatan 2A dan akhirnya tingkatan 3A...akhirnya sy telah mendapat keputusan 3A dan 5B di sekolah tersebut. selepas tu sy menyambungkan pelajaran ke sekolah berasrama penuh plak...kat Sekolah Menengah Teknik Sejingkat, Kuching, Sarawak...sy telah mengambil jurusan Mekanikal di sekolah tersebut....banyak kenangan pahit manis sy ketika berada disekolah tersebut....
selepas 2 tahun berada di sejingkat, akhirnya sy telah mendapat keputusan SPM 3A, 3B, 3C dan 1D...D tu kimia...memang x minat kimia pun..
and sekang sy sedang melanjutkan pelajaran ke tahap yang lebih tinggi lagi iaitu di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia....di sini sy sedang melanjtkan pelajran di sem 3...dan insyallah jika tiada aral yang melintang, sy akan graduat pada 2012.sama2 doakan kejayaan sy k.....di UPNM juga sy telah di pilih kedalam Tentera Laut Diraja Malaysia...sy berasa amat bertuah kerana terpilih kedalam perkhidmatan ini kerana perkhidmatan ini merupakan perkhidmatan yang terbaik dildalam Angkatan Tentera Malaysia...hope sy akan berjaya di dalam NAVY....
and last but not least, keep in touch with my blog....see ya........

4 comments:

  1. You completed some good points there. I did a search on the theme and found the majority of persons will have the same opinion with your blog.

    ReplyDelete
  2. I’ve been searching on the web trying to find ideas on how to get my personal blog site coded, your present style and theme are wonderful. Did you code it your self or did you recruit a coder to get it done for you personally?

    ReplyDelete
  3. Thank you for the great information! I would not have discovered this otherwise!

    ReplyDelete
  4. actually i have design this blog by myself...just for fun...everything is in the internet..just up to you weather u interested to discover the internet or not..

    ReplyDelete

Pelawat